Saturday, April 19, 2008

Förmiddags utflykt till Sunnersta!






Idag tog vi oss en liten tur till Sunnersta stugby (eller vad det heter...) Skönt att få komma ut lite i naturen efter en veckas jobb. Malte tyckte att det var jätteskönt och allt är ju så spännande! De första kilometrarna vi gick satt han så fint i vagen, sen var han laddad att upptäcka alla grenar och kottar som ligger överallt. Såg en hel del blåsippor och även vitsippor.
När vi hade gått ett varv så fikade vi lite kaffe och bullar, är ju så gott att ta med sig fika ut! Malte hade dock myror i rumpan som vanligt och hade inte riktigt tid med att sitta stilla. Det var en annan pojke där oxå som var ett par år äldre, han hade en boll med sig och det var ju poppis!
När vi kom hem så var han så trött, så trött. Sov i 2 1/2 timme så till slut fick vi väcka honom, man ska ju kunna sova på kvällen oxå! ;) Har haft en riktigt mysig lördag tillsammans. Imorgon ska vi åka och hälsa på ett par kompisar i Stockholm, det ska bli trevligt. Nu ska jag ta tag i Maltes fotoalbum, har varit alldeles för slapp med det. Men nu är jag laddad! :)

1 comment:

Johanna said...

Vilka härliga biler ute i vårvädret. Vad skönt att Malte har tålamod att åka vagn en bit. Skulle aldrig funka med vår lilla buse. Tänk vad skönt om man snart kan börja klä på dem lite mindre kläder. Längtar till sommar med tröja och shorts.

Lycka till i morgon. Vad spännande.
Kram Johanna