Tuesday, April 22, 2008

Ultraljud!

Här är en liten suddig bild på vår kotte! Va på ultraljud igår morse. Var lite pirriga innan, fastän vi gjort det en gång i vecka 12 denna graviditet. Allt såg bra ut och vi hade en bra barnmorska som förklarade allt hon såg. Fick den 27-e september som beräknat datum, min barnmorska på Årsta fick det till den 26-e september vid inskrivningen så det stämde ju bra. Är alltså i vecka 18 och byter dag på lördagar. Nu känns allt mycket verkligare när man gjort detta ultraljudet, så mysigt att se den lilla människan där inne som sparkarde på för fullt. Vi var lite nyfikna på könet, men den knep ihop med benen den avslöjade inte något! Så nu är vi ännu mer nyfikna bara för det! :)
Känner ganska tydligt när den sparkar i magen nu, små buffningar här och där.

Idag får Tobbe jobba halvdag, Malte har fått ögoninflammation, inte så farligt men det smittar ju till andra barn. Jag jobbar kväll så då löser vi av varann vid 11-tiden. Hoppas det är bättre med hans ögon imorgon, han är pigg och glad iallafall! Tror att de har börjat räkna lite på fingrarna nu på dagis, han är så söt, sitter i soffan och räknar, man kan uppfatta tre men sen förstår man inte så mkt. Har glömt att fråga om dom gör det på dagis, men det borde ju vara så.
I måndags när jag hämtade var de ute och spelade fotboll! Dom hade varit ute både fm och em! Fantastiskt! Hoppas att det fortsätter så nu. Igår hade han gymnastik på fm och när jag skulle hämta honom vid 15 så var de på väg ut för att leka. På torsdag ska vi på föräldramöte och Johanna kommer hit för att vara barnvakt. Ska bli kul att se alla andra föräldrarna och intressant att höra vad de har att säga om utegården, om det blir några gungor, sandlåda osv eller vad som händer.

Här kommer också några andra bilder från i söndags då vi var och hälsade Erik och Kristin i Stockholm. Ringde även kusin Therese för hon bor bara ett kvarter ifrån dom, men hon hade haft magsjuka dagen innan, så då vågade vi inte riskera att åka dit och bli sjuka...
Erik och Kristin bodde så fint i en 2-a på Kungsholmen. Malte sov så gott i vagnen när vi tog en långpromenad runt Kungsholmen, var riktigt härligt vårväder.

1 comment:

Anonymous said...

Jättefin bild på lillbebben. Mysigt för er med sällskap i helgen.
Så snäll och go han är Malte hur enkel som helst var han att ta hand om en stund i torsdags. Han brydde sig inte alls om att mamma och pappa försvann en stund. Vad skönt att det är så.

Kram Johanna