Friday, May 8, 2009

Fredag, snart helg! :)



Å en timme innan lunchen var vi ute här på gården! Det var länge sedan vi bara var här hemma, ofta går vi någonannanstans. Finns ju endel lekplatser att välja på som tur är eftersom man spenderar ganska mkt tid där. Emmie tycker att det är toppen att få vara med nu. Lite kallt på marken idag dock, så hon fick allt sitta på en filt och leka med sina leksaker idag. Men hon spanade in stenarna och ville nog gärna stoppa in en och annan i munnen... Efter en stund kom en annan familj som vi inte har sett på länge, de har en pojk som är 3.5 år och en flicka som är 1 år. De hade sett oss från fönstret och pojken hade rusat ut och hade bråttom, bråttom för att få leka en stund med Malte! Roligt!

Snart helg och den är faktiskt helt oplanerad!!! Så underbart skönt! Försöka ta dagen som den kommer, få lite ordning här hemma och skura balkongen och göra den trevlig kanske. Hoppas på finväder så vi kanske kan ta en picknic eller nåt!
Ikväll ska faktiskt jag ut en sväng och roa mig med Johanna och Mia, ska bli så roligt! Dricka lite vin, snicksnacka och se på Sahara Hotnights på Katalin! Det ni, det blir premiär att gå ut sen Emmie kom till världen! Hm, undra vad man ska ha på sig för trasa då...det är väl det största problemet. Nu ska jag se vad stumpan gör inne på storebrors rum...Dit rymmer hon gärna och spanar på alla roliga leksaker!

1 comment:

Anonymous said...

Vilka härliga vårbilder. Kul att Malte satt stilla så han också fastnade på bilderna.....
Kram från farmor