Wednesday, May 13, 2009

Småfisarna!



Hemma igen efter dagis lämning. Går hur bra som helst att lämna honom nu. Lite jobbigt innan vi kommer ut bara...Malte stanna hemma, inte gå på dagis...men så fort han kommer ut i vagnen är det som bortblåst! Lillskruttan sover, hoppas att hon gör det en stund nu. Hon har börjat "småsova" så mkt de senaste dagarna tycker jag, hon är ofta jättetrött vid 8-tiden och då är det lite svårt att hålla henne vaken en hel timme tills vi ska gå till dagis. Men det rättar nog till sig det med.

Ska nu börja förbereda inför 3 års kalas nästa vecka! Kul att fira honom med bådas familjer på den dagen han fyller år, perfekt att det var på en röd dag denna gång! Dom har firat ganska många på dagis nu, så nu blir han inte lika generad när man sjunger "ja må du leva", innan höll han på att krypa ur kläderna så fort man sjöng den, kunde tom börja grina! Kan inte fatta att han fyller 3år! Killen börjar bli stor juu!

Annars har det inte hänt så mkt sen sist. Har röjt och grejat här hemma lite. Gjort lite mer plats i garderoberna och rensat endel. SKÖNT!!!
Igår va jag och Johanna med småkidsen på lite lunch hos Mia, gott och trevligt var det.Tiden gick i en rasande fart och som vanligt får man stressa iväg till dagis. Hur fort kan 5 timmar gå egentligen???

1-a Juni börjar jag jobba 40%....ÅNGEST! Känns lite småjobbigt faktiskt, samtidigt som det kanske blir lite skönt att komma iväg och jobba lite. Men det börjar krypa inpå en nu...kommer inte ihåg något alls känns det som. Ska dock gå jämte 2 dagar...får väl se om det räcker.

Nej, nu ska jag göra nåt vettigt här. Efter dagishämtning blir det att träffa Mia med barnen, härligt att vara ute lite i det fina vädret!

3 comments:

Anonymous said...

vilka fina kort ni har lagt upp. Ser att Malte förbereder inför sommaren =) Kan tänka mig att det blir jobbigt att jobba igen när man har varit ledig så länge, men du kommer snart in i det ska du se!

Kramar Peter

Anonymous said...

Det kommer att gå fint att jobba. Skönt att du mjukstartar. Du kommer ihåg mer än du tror!

Kram Johanna

syster A said...

Jättefina kort! Jobbet kommer gå galant, släpp den oron. Tiden rusar verkligen såå fort, om en månad (mindre tom) fyller David FYRA...??!!?!!!...hur gick det till??

Kram A