Thursday, March 26, 2009

Hemma igen!





Å nu hoppas jag att allt bara vänder och vi får vara hemma! Emmie fick åka hem på permission igår em och över natten och nu på fm har vi varit tillbaka till sjukhuset så de kunde undersöka henne igen. Träffade idag samma läkare som igår vilket kändes toppen. Fick sitta och vänta på honom utanför avdelningen då vi inte vet om hon kommer att få vattkoppor eller inte, dumt att ta risken att smitta de sjuka barnen på avdelningen. Rummet vi hade igår var ju förstås redan upptaget.
Hon låter fortfarande rosslig på lungorna, lilltjejen, men ändå lite bättre än igår. Och det har ju inte blivit sämre nu när hon inte fått inhalationer heller. Så hon blev utskriven idag! Kändes skönt faktiskt. Han sa att han trodde att infektionen höll på att vända nu och att det brukade vara som värst på dag 5 för de här små som drabbas av RS-virus.
Så nu får vi se om det blir några prickar för henne eller inte...hoppas inte! Nu får det vara nog. Men vi är ändå inställda på att hon kommer att få, är ju så smittsamt.

Nog om detta! Idag är Malte på dagis och han tyckte det skulle bli toppen, leksugen till max!! Och fröknarna på dagis tyckte att det skulle bli mysigt att få tillbaka honom, känns ju roligt när de säger så! :) Vår lilla glada kille som älskar att leka och vara igång!

Emmie har nu hunnit bli 6 månader!! Liten blir stor, snabbare än vad man önskar. Vill bara stanna tiden, hinner inte med! Och i måndags fick hon sin första tand!!! En liten vass sak! :) Ser ut som tanden jämte är på G med, dröjer nog inte länge tills den är uppe. Dax att köpa en liten mjuk tandborste alltså!

Nu ska jag kavla upp ärmarna här hemma, ojojoj så stökigt det är...Vi har inte hunnit med hemmet alls nu när barnen varit så sjuka. Och det förfaller snabbt måste jag säga! Nu när vårsolen letar sig in genom de smutsiga fönstrena ser det ju ännu värre ut!

Lite bilder från de senaste veckorna samt ett videoklipp med härliga skratt! ;)



4 comments:

Anonymous said...

Men kära du vilket gott skratt, man smälter verkligen
/Helen

Carolin said...

Hej!
Vad skönt att ni är hemma igen, lät inte alls som nåt roligt ni gått igenom... Hoppas det vänder nu & att ni slipper fler prickar.
Vad söta barnen är när de leker tillsammans, så härligt höra dem skratta.
Och va kul att Emmie fått sin första tand! Ammar du än? Men det dröjer väl innan hon kan bita med de små riskornen. För det kan inte va så skoj amma då kan jag tänka mig...

Hoppas bacillerna håller sig borta från er nu ett tag!
Kram Carolin

Anonymous said...

Härligt att Emmie är på bättringsväg! Vi blev så glada när vi hör de skratta, längtar efter er! Det ska bli så kul att träffas till påsk. Mamma o Ralf

Anonymous said...

Hej!! Vilken pärs ni har haft!! Men nu verkar det gå åt rätt håll!
himmel Emmie 6 månader redan och jag har inte ens sett henne i real life,,,hoppas vi kan ses till påsk! Ta hand om er! Kram Jenny