Thursday, March 19, 2009

På bättringsvägen!

Idag är det en vecka sedan Malte fick första pricken och börjar nu se riktigt fin ut. De flesta prickarna är det en liten ruga på. HOPPAS att han kan gå på dagis nästa vecka, han längtar och har frågat efter dagis flera gånger! Börjar klättra på väggarna här hemma, även om vi är ute och försöker sysselsätta oss inne.
Men det har faktiskt gått bättre än vad jag trodde, han har varit så otroligt duktig vår kille. Det var en natt och en dag som var riktigt jobbiga för honom.
Nu är det bara och vänta och se om/när Emmie får och hur det kommer att bli. Hoppas att hon får en lindrig variant... Tycker så synd om dom, så små och inte riktigt förstå vad det är för prickar och kliar.
Skönt att man kan vara ute med dom iallafall. Vilket underbart vårväder vi hade här igår! Härligt att stå och lapa sol på lekplatsen! Vår lekplats här nere på gården är just nu som en stor pool full med vatten, gick inte att vara där överhuvudtaget. Tom Malte som älskar att plaska förstod att det inte funkade att vara där!

Idag ska vi nog ha ett städ ryck här hemma på fm, samlar krafter för det nu...men skönt när det är klart. Får gå ut och gå med kidsen efter lunch så dom får sova i vagnen.

Tack och hej, nu ska vi rocka loss till radion och städa! ;)

1 comment:

Anonymous said...

Hej!
Vad skönt att allting börjar bli bättre. Hoppas att det kan bli dagis nästa vecka, de behöver det och vi med :))
Klä på er ordentligt när ni går ut. Vi kom precis in och det är VÄLDIGT kallt i vinden.

Kram Johanna