Wednesday, February 18, 2009

Äntligen lyckades vi...

...klippa Malte. Som vi har försökt att muta med ALLT! Sista gången vi var hos frisören slutade med katastrof och de fick avbryta klippningen, han var helt hysterisk och slängde med huvudet fram och tillbaka. Kändes ju inte alls bra...
Men nu hängde håret ner i ögonen och började bli väldigt vildvuxet.
Idag när vi sa att vi skulle klippa honom kröp han under bordet, INTE klippa, tyckte Malte. Vi mutade med att han skulle få klubba OCH popcorn. Satt och viftade med klubban och försökte få honom sugen! ;)
Tillslut fick jag sitta och hålla i honom medans Tobbe klippte. Blev ju inte den finaste klippningen, men bättre än innan iallafall! Det var inte populärt och jag fick hålla om honom hela tiden, men efter en stund lugnade han ner sig, lite iallafall. Sen blev det klubba och popcorn som vi lovat! Och han verkade lite stolt att han faktiskt hade gjort det ändå. HOPPAS att nästa gång inte blir lika traumatisk...att han inser att det faktiskt inte gör ont eller är så farligt iallafall!


FÖRE


EFTER
VISST BLEV HAN FIN!!! :)

3 comments:

Johanna said...

Tjusigt tjusigt!!
Skönt för er att få ta bort lite av kalufsen i alla fall. Det går säkert bättre nästa gång. Gör det snart igen så han ha det färskt i minnet att det var ok.

Johanna

Anonymous said...

oj vilken stilig kille! Det gjorde ni bra tycker jag!
kramar peter

Anonymous said...

Vilken fager påg, tur att det finns saker att muta med.
Tänk om Marie kunde muta mig tex, om du dammsuger så får du en whiskey eller 2glas vin eller....
ja du vet onk onk;)