Saturday, February 7, 2009

Veckan som gått!




Oj va veckan har sprungit iväg, redan lördag! Blev inga vattkoppor, skönt! Man vet ju att man ska igenom eländet en vacker dag, men önskar iallafall att Emmie är lite större. Här kommer lite kort på busungarna. Malte skuttar mer än gärna till Emmies säng när hon vaknat och det tycker hon är jättemysigt! Hon ser så förvånad och glad ut varje gång! Har denna vecka börjat ge henne lite banangröt på morgonen, åker mest ut och in, men lite roligt är det! Hon ser så fundersam ut i början, puttar ut maten med den lilla tungan, sen ett stort leende och en massa sprattel! :)
Malte har varit väldigt trött under veckan, så det har mest blivit TV-tittande för hans del, lekt lite med sin dator och bilarna. Varit ute och promenerat med vagnen en gång per dag. Ganska trist vecka faktiskt..
Men idag har jag fått permisson och ska ut och fika SJÄLV med kompis M!! Så skönt ska det bli, första gången. Tobbe får ut och gå med barnen så dom sover. Emmie tar ju flaska med ersättning utan probelm nu, men ligger hon i vagnen så sover hon, lugnast så!
Tobbe ska spela volleyboll imorgon, så han får lite egentid han med.

Nu vill jag att våren ska vara här! Bara längtar tills den första varma solen kommer, när träden börjar knoppa och det blir grönt! Men det är tur att vi har lite snö nu iallafall, så det inte är en massa slask.
Har fått hem kläder som vi beställt från HM och alla var faktiskt nöjda. Köpte några enkla, vanliga toppar till mig, Tobbe en luvtröja som var jättefin och Malte, 2 tröjor, jeans och pyjamas. Köpte inget till Emmie faktiskt, tyckte inte dom hade så mycket kul till henne och hon har endel ändå. Behöver lite nya bodies, sen är hennes garderob helt okej. Känns som hon bara hoppat över storlek 68, börjar bli litet nu...tjockisen! ;)

2 comments:

Anonymous said...

Vilka busfrön =)

/Peter

Johanna said...

Härliga bilder speciellt det i Emmies säng. Det är ju bara underbart när de kan skratta tilsammans sådär.

Kram